SVAKI DAN PORED TEBE JE BLAGOSLOV: Anica Lazić uputila dirljivu rođendansku čestitku izabraniku Lazaru Ristovskom (FOTO)

Poznati srpski glumac Lazar Ristovski proslavlja danas 71. rođendan.

Njegova izabranica, 39 godina mlađa Anica Lazić, putem društvene mreže Instagram uputila mu je dirljivu rođendansku čestitku.

- Lazar (značenje "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi! Srećan ti rođendan - napisala je mlada glumica pokraj zajedničke fotografije.

Podsetimo, popularni umetnik razveo se nakon 42 godine braka sa Danicom i uplovio u romantičnu vezu sa mladom Anicom koja je studirala psihologiju u Italiji, a pojavila se i u nekoliko domaćih filmova. Zaljubljeni par je već godinu dana u vezi, a otpočeli su i zajednički život u njegovom stanu u Beogradu na vodi. Za njihovu romansu saznalo se početkom ovog meseca, a javnost je danima brujala o velikoj razlici u godinama između partnera. Takođe, pojavila su se i nagađanja da je Lazićeva kriva za glumčev razvod, što je on oštro demantovao.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: lazar.ristovski/Instagram

Pogledajte još