IZABERITE PRAVI: Kakvi parfemi odgovaraju svakom znaku Zodijaka?

Izbor parfema je veoma lična stvar, a ako je to poklon, uvek je savršen dar. Pročitajte nekoliko saveta o tome koji parfem odgovara vašem znaku horoskopa.

Ovan

Ovnovi imaju jaku ličnost i veliki su avanturisti. Za njih su idealni parfemi napravljeni od citrusa koji oživljavaju dodire.

Bik

Žena ovog znaka je praktična, jake volje. Vaš savršen parfem donosi note ruže i vanile, dva ženska elementa vrlo slatka.

Blizanci

Ovom vazdušnom znaku najbolje pristaju parfemi koji kombinuju cveće i citruse. Odgovaraju im izuzetno osvežavajući parfemi koji mirišu na letnje noći.

Rak

Devojka rođena u znaku Raka je divna, osetljiva i emotivna. Ovom vodenom znaku najbolje pristaju topli mirisi, slatki, kao i miris sveže vode.

Lav

Lavice se osećaju jedinstveno, one su kraljice i nema ničeg boljeg za nju od intenzivnog parfema, koji ostavlja trag u kome svako može da uživa čak i pre nego što su se pojavile. Mošus je vaša jača strana.

Devica

Ovim znakom vlada zemlja i zato vaš idealni parfem treba da sadrži note voća, posebno bobica. Vama odgovaraju slatke arome.

Vaga

Vaga je uvek u potrazi za ravnotežom u svom životu, sve mora da teče glatko, pa pronalažanje pravog parfema nekad može biti težak zadatak. Ne brinite, vama odgovaraju cvetni, nežni i parfemi sa opuštajućim efektom.

Škorpija

Emocionalne, odlučne i strastvene Škorpije, uvek biraju parfeme sa vodenim notama u kombinaciji sa slatkim i romantičnim akordima, poput bombona.

Strelac

Strelčevi su optimisti i pozitivni ljudi. Biraju miris koji će ih preplaviti aromom nove energije.

Jarac

Dame rođene u znaku Jarca su veoma stabilne i vrlo samouverene žene, što se vidi po izboru njihovog parfema. Njima odgovaraju elegantne i sveže arome.

Vodolija

Vodolije vole da improvizuju i ove žene su uvek spremne da probaju nove stvari. Rizikuju i biraju nove parfeme koji se pojavljuju na tržištu. Odgovaraju im mirisi sa aromoma vanile.

Ribe

Ribe su sigurne u sebe i ne mogu da žive bez vode, tako da njihov parfem mora da bude vrlo svež i vodeno-cvetni, kao ljiljan, ako je to moguće.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još