NIKO SEM MOG DETETA NEĆE NOSITI MOJE PREZIME: Jovana Tomić Matora stavila tačku na brak sa Anitom Stanojlović (VIDEO)

Sinoć je na televiziji "Pink" održana emisija "Elita - Pitanja novinara". Nakon izlaganja Anite Stanojlović, novinar Pink.rs-a, Darko Tanasijević imao je pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

- Matora, kako si - pitao je novinar Jovanu.

- Nisam dobro, ne mogu da podnesem više ni emisije, ni odgovore. Sve me izluđuje. Sve mi smeta. Ne znam šta više da vam kažem. Pogodilo me je ovo što mi je rekla za mog brata. Zoran je moj rođeni brat, ja njega ne pominjem toliko, više pominjem Nikolu. Vodila sam bitke sa njim oko svadbe, a onda kada ju je upoznao, promenio se. Ja sam htela život sa njom i videla sam sebe sa njom. Ona i ja smo danas lepo popričale, ali boli me taj dan, to što sam budala, "lajvovi". Taj napad, kako se ona branila, sve što si je ti pitao, i ja sam, tražim odgovor, ali nema izlaza iz ove situacije, nema. Da je bila internet prevara, ja bih prešla preko toga, ali ovo ne mogu, nemam za šta da se uhvatim, niti osećam, radi mi kontra. Ona meni ništa ne pomaže, nijednim gestom mi ne pomaže. Ja više ni neću da pričam o njoj, ni o njenoj porodici. Ja se bolje ponašam nego što sam mislila. Njene nebuloze, njeni nelogični odgovori. Ne branim Anitu, ali i ta smećarka opsesivna bolesnica, ja ne verujem da Anita sve laže, ti ljudi su bolesni - rekla je Matora pa dodala:

- Ne mogu ja da budem surova prema Aniti, svi mi znamo kakve sam ja imala svađe ovde, ali ja ne mogu da vređam Anitu, imam emocije, ne znam koji mi je ku*ac. Moram da se distanciram, neću da blejim više ni sa kim, ni sa Markom, ni sa Ša, neću da budem nikome teret. Ja znam da Anita neke stvari radi namerno, da izvuče moju rekaciju, a ona neće da me pusti, ona je toliko samoživa, odbijanje hrane, a evo moj Marko joj priča i pokušava da je osvesti. Ona je sve to trebalo da kaže meni, a da je normalna, trebalo je to da mi kaže pre ulaska u rijaliti. Na našoj svadbi je bila samo ekipa "Pinka", i sve se videlo. Meni je Matea rekla da sam ja najveći blam, a ona dala poruke. Ja, evo, molim Anitu da me ostavi na miru da iskulira.

Matora je nakon toga rekla da niko više neće nositi njeno prezime, sem njenog deteta.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još