Detoksikacija organizma

Iz tog razloga je veoma važno da redovno detoksiniramo naše telo. Jonskom detoksikacijom možemo otkloniti toksine i oporaviti naše telo tako što aktiviramo tkiva, podižemo imuni sistem, sprečavamo virusne infekcije i pospešujemo mentalno zdravlje.

Neophodno je detoksikovati organizam i na taj način održavati zdravlje. Bali detox, koji koristi mikro električne talase je poslednji tehnološki izum za detoksikaciju, koji ne zahteva konzumiranje lekova i operacije. To je brz i siguran proizvod za prirodnu detoksikaciju.

Prvi deo tretmana čini blagi piling stopala mirišljavim solima, kako bi došlo do otvaranja pora i pripreme za drugu fazu koju čini jonska detoksikacija. Stopala se uranjuaju u toplu morsku vodu u kojoj se nalazi elektrolitički deo, katoda i anoda. Tačnije, negativni deo je u vodi, a pozitivni deo na našoj ruci koji je povezan sa aparatom. Pustanjem struje jacine 2 mA, dolazi do procesa elektrolize soli u vodi, što omogućava prodiranje jona u tkivo. Metabolizam se ubrzava, a voda u kadici menja boju.

(old_image)

Na osnovu boje vode imamo čulne rezultate čišćenja. Crna boja vode ukazuje na prisustvo teških metala u organizmu alkohola i problema sa jetrom. Crvena na astmu, probleme sa krvnim sudovima, narandžasta na reumu, artritis i slično. Boja vode precizno ne određuje dijagnozu ali ukazuje koji su organi najugroženiji i iz kojih se čiste toksini. Na površini vode jasno se uočavaju i masne kapljice koje govore da se iz nekih organa, osim toksina, oslobađaju i masti.

Treći deo tretmana čini cvetna kupka sa laticama ruža i na kraju relaks masaža stopala u trajanju od dvadesetak minuta.

Ovaj užitak sebi ne mogu da priušte samo osobe koje imaju elektro-implantate, transplantirane organe, epilepsiju i trudnice, a deca mogu uživati u čarima Bali tretmana kao i odrasli.

(old_image)

Efekti BALI DETOX tretmana su sledeći:
- pojačava se prirodno izbacivanje štetnih materija iz tela
- pojačava se cirkulacija i metabolizam
- jača se imunitet i poboljšava san
- poboljšava se kvalitet krvi
- oslobađa se organizam od slobodnih radikala i teških metala
- reguliše se krvni pritisak i holesterol
- poboljšava se rad bubrega i jetre
- pojačava se vitalnost organizma
- oslobađa se celulit i višak vode

Pogledajte još