KRAJ LJUBAVI POSLE DVE GODINE BRAKA: Razvodi se Ivana Španović

U domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da se Ivana Španović razvodi posle samo dve godine braka.

Proslavljena atletičarka sumirala je godinu za sobom u velikom interjvuu koji je dala za "Telegraf.rs" gde je otkrila da prolazi kroz veoma težak period.

Iako su joj mnogi predviđali brak sa prethodnim verenikom, sportiskinja je tu vezu, dugu deset godina raskinula i ubrzo upoznala fitnes instruktora Marka Vuletu koji joj je vratio veru u ljubav.

Pre dve godine u septembru 2021, Ivana i Marko zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav na bajkovitom venčanju koje je bilo organizovano samo za najbliže članove porodice i prijatelje.

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan, ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo nijednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima - rekla je Ivana i dodala:

- Na ovu temu se više nećemo obraćati - zaključila je srpska atletičarka.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: marko_fitt/Instagram

Pogledajte još