VASILIJ ANDREJ KASNI U GOVORU, TO JE VELIKA MUKA: Goga Sekulić progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava njen sin

Popularna pevačica Goga Sekulić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" progovorila je o zdravstvenom problemu sa kojim se suočava njen sin Vasilij Andrej.

Naime, dečak sada ima pet godina i kasni u govoru, te je detaljno objasnila kako se ona bori sa tim.

- Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca "on okom, mama skokom", ali naravno nije samo to u pitanju. Promene u govoru kod deteta sam primetila kad je primio MMR vakcinu. Rođen je skroz zdrav. Konkretne promene sam uočila sa nepune dve godine kada je Vasilij prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba... - rekla je Goga i dodala:

- Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru! Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu - rekla je ona i dodala:

- Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektologa, u senzornu sobu, sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad - rekla je pevačica, pa se osvrnula na njegov napredak:

- Napredak se vidi! Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu! Bila sam u fazonu "ili - ili". Sigurno bih ostavila pevanje ako bih morala da biram - rekla je Goga i dodala:

- Moj sin govori na nekom svom jeziku... Jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, i svi ćete biti pozvani - zaključila je pevačica.

Sekulićeva je između ostalog progovorila o nekretninama, ali i o ljubavi.

- Imam simpatiju, ali samo to ću reći. Imam i danas leptiriće u stomaku kad pomislim na to! Neću reći ko je, jer nikome više neću praviti reklamu, ali da, imam simpatiju - rekla je Goga, pa se osvrnula na priču da je njen bivši sinu kupio stan u Dubajiu već sada:

- Tačno je, kupio je stan našem sinu za peti rođendan! Ne vidim u čemu je problem! Čovek je hteo na vreme da ga obezbedi! Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnika, evo reći ću i ja, imam dva stana i jednan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - rekla je Goga kroz osmeh.

Izvor: Pink.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još