ZAHVALNA SAM BOGU ŠTO SAM PRONAŠLA SRODNU DUŠU: Marija Egelja iskreno o privatnom životu, odnosu sa suprugom Aleksandrom i odgajanju sina Alekse

Marija Egelja, voditeljka vremenske prognoze na televiziji "Pink" progovorila je o odnosu sa suprugom Aleksandrom Dabićem, odrastanju sina Alekse, te otkrila kako se snašla u najlepšoj životnoj ulozi, kao i koji su joj planovi za budućnost.

Koja ti je najdraža uspomena iz detinjstva vezana za praznike?

- Porodica na okupu, gledanje novogodišnjih filmova, sankanje po ceo dan. Naravno i iščekivanje poklona kao i pomaganje mami oko trpeze. Uglavnom sam bila zadužena za dekoraciju jelke, stola... Sećam se da smo jedne godine brat i ja odigrali novogodišnju predstavu za roditelje.

Krajem 2022. godine si se ostvarila u najlepšoj ulozi, majke, da li si se brzo navikla na tu životnu promenu?

- Krajem 2022. sam se ostvarila kao mama, a ove godine smo se uhodavali i učili. Aleksa je zaista divna beba pa nije bilo teško, ali je promena koja menja život potpuno, unosi najveću moguću ljubav i radost u život.

Šta bi volela da tvoj sin nasledi od tebe, a šta od tvog supruga?

- Čim smo saznali da je dečak, ja sam poželela da bude isti kao moj suprug, čak sam odlučila da se slično i zovu. Taj dečiji duh i tu radost želim da ima zauvek na svog tatu, pored svih ostalih vrlina koje poseduje. Suprug i ja smo slični karakterno, tako da verujem da će Aleksa biti nas miks. Što se fizičkog izgleda tiče za sad svi govore da ima mamine oči i osmeh. Vrlo je aktivan dečak, a takvi smo oboje bili, tako da već vidimo da ima naše sličnosti.

Kad se vraćaš na male ekrane?

- Bože zdravlja, trebalo bi da se vidimo u Novoj godini.

Da li te suprug podržava u svemu i kako reaguje na to što si jedna od najpoželjnijih tv lica?

- Potpunu podršku i poverenje imamo uzajamno, i u dobru i u zlu, što se kaže. Tako da mogu da budem i mis sveta, to ništa ne menja. Meša Selimović je jednom rekao "Ko promaši ljubav, promašio je život", a ja sam zahvalna Bogu što sam pogodila pravo u metu i što imam svoju srodnu dušu.

Da li imaš neku novogodišnju želju?

- Zaista želim samo zdravlje svima, mir i ljubav u srcu, to je stvarno ono što nam je potrebno.

Izvor: Pink.rs
Foto: marija.egelja/Instagram

Pogledajte još