Džejms Franko po meri Gučija!

Zvezda najnovije kampanje planetarno prestižnog brenda Guči (Gucci) je povučeni, uvek duhoviti i nekako drugačiji od svih ostalih - glumac Džejms Franko ("127 sati", "Spajdermen", "Milk", "Pineapple Express", "Rise of the Planet of the Apes"), koji je ove godine bio i voditelj dodele Oskara.

Zgodni Džejms, složićete se, potpuno je ispunio sve potrebne uslove da bude lice kampanje Gučijevog novog brenda odela po meri - ume da nosi odelo na poseban način, a da pri tom izgleda kao klasičan gospodin.

Kampanju pod nazivom "All The World's a Stage" snimio je Natanijal Goldberg u čuvenom rimskom studiju "Ćinećita". Serijal fotografija sa Džejmsom "hvata" duh starih hitova snimljenih u ovom studiju, te je set osmišljen tako da ga prekrivaju "dim i prašina".

(old_image)

Guči je očigledno Frankov najveći fan s obzirom da su ga angažovali još 2008. za kampanju za parfem, što je bilo prilično ironično, jer je nekada bio uhvaćen kako u parfimeriji krade kolonjsku vodu. Inače, Džejms je kao voditelj dodele Oskara, takođe, nosio Gučijeva odela.

Umetnička direktorka Gučija, Frida Đanini o Džejmsu kao zvezdi ovog brenda kaže:

- Džejms ima urođenu sposobnost fuzije klasične elegancije sa modernim stilom, kao i sposobnost da elegantnu odeću interpretira na poseban način.

A koliko će koštati da "običan frajer" izgleda kao Džejms Franko? Odela po meri sa potpisom Gučija će koštati od 1.900 funti pa naviše, a moći će do kraja godine da se naručuju u 11 butika šriom sveta.

Pogledajte još