KASNI MI, VOLELA BIH DA RODIM NJEGOVO DETE: Miljana Kulić progovorila o turbulentnom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru na rijaliti imanju u Šimanovcima razgovarao je sa Miljanom Kulić, koja je progovorila o emocijama prema Lazaru Čoliću Zoli koji je nedavno samoinicijativno napustio rijaliti.

- Kakav ti je bio odnos sa Zolom? - upitao je voditelj.

- Budio je najgore reakcije u meni, polivam ga do besvesti, sedi trpi i ćuti, ode u zatvor, pa dođe pa se ponaša katastrofalno. Zna kako dišem i radi stvari koje me povređuju - rekla je Miljana.

- Šta vam je falilo poslednjih dana, imali ste planove, sve je bilo super, pričali ste o svađi - rekao je Tanasijević.

- Ja sam se smirila ovde i šetala po imanju. Video je da ne može da izađe na kraj, hteo je da mu budem sredstvo za manipulaciju. Ja vidim da je u rijalitiju i ne nosi bubicu zbog alkohola, ja odem kod drveta da radim zadatak, ponizim se zbog njega, dobijem pivo. Kažem mu da moramo u svakom lajvu da budemo, bila sam u odnosu ta koja je morala da vuče. Rekao mi je da moramo da pokidamo "Elitoviziju" i da ćemo onda tražiti razgovor. Ja na to nisam pristala. Bio je idealan prema meni, rekao mi da skinem bubicu, ali ja niam više mogla da se vučem po krevetu - rekla je Kulićeva.

- To nije ljubav, Miljana - rekao je voditelj.

- Pa i nije, u pravu si. Pokušavao je mene da diskvalifikuje, sva sreća pa sam sela sama sa sobom i razmislila. Ukoliko se ispostavi da sam trudna, cilj mi je bio da tražim apartman. On me je ubedio da zbog našeg boljeg sutra mora da ode da uradi neke stvrai za nas. Darko, ako je on sprema da ženi koja je samohrana majka, da ženi koju pi*kara, je*e joj sve, praznik mi nije čestitao... Zna da sam jedva preživela, i ako je o u stanju da zarad nekog višeg cilja nekome pravi dete šta onda govori to o njemu. Sebi sam rekla da je i Aniti to radio, pa i onoj Inu iz Beča. Šta ja da mislim o tom čoveku onda? Da radi takve stvari, to je onda ozbiljno koje nijedan normalan čovek ne bi to uradio - rekla je Miljana i dodala:

- Ti znaš da sam ja prestala da kockam, to je bio naš porok. Mislila sam da se promenio, promenio je neke stvari. Hteli smo te stvari, radili smo na tome. Bila sam na Ostrogu. Ispovedala sam se. Svaka kiretaža mi je jako teško pala. Znam da će se svi pobuniti, kako drugo dete bez oca, on je bio najveća ljubav u mom životu, mladost mi je prošla sa njim. Htela sam da ga zaboravim, nisam uspela. Volela bih da mi dete bude uspomena na njega.

- Zašto misliš da si trudna? - upitao je Tanasijević.

- Kasni mi, Darko, već nekoliko dana, meni nikada ne kasni. Jedem hranu koju nisam htela. Odlučila sam da ću roditi dete, ja to želim i apsolutno me niko neće naterati na kiretažu, ako se ispotavi da sam trudna - rekla je Kulićeva i dodala:

- Volela sam ga i volim i dalje, i jednostavno to je tako. Bila sam sigurna u njega, ne mogu protiv sebe.

- Kakvi su ti Jelena i Ivan Marinković? - upitao je Darko.

- Jelena je fina, ne osećam animozitet sa njene strane, sa njegove osećam i te kako. Na sve moguće način je hteo da se prekine odnos sa Željkom. Jako je bio lepo prihvaćen u našoj kući. Napisao je mojoj majci: "Sram te bilo, velika bako, dete ti dva dana ima us*ane gaće - rekla je Miljana i dodala:

- Brigo moja, pređi na drugoga. Milsim da ga Jelena ne podržava u tome. Mislim da je i te kako bolja osoba od njega, ali ne znam šta će sa takvim dečkom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još