TO JE PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Ana Sević je nova voditeljka "Zvezda Granda"

Da li će nova voditeljka "Zvezda Granda" biti Ana Sević, vest je o kojoj se najviše spekulisalo od trenutka kada je Sanja Kužet obelodanila da je u drugom stanju i da neće zavrsiti ovu sezonu.

Javnost je ovim povodom dala mašti na volju, pa su se u medijima pominjala imena o kojima nikada nije ni razmatrano u "Grand" produkciji, budući da je odluka o tome, da će to biti upravo Ana odmah i donesena.

- Drago mi je što smo ponovo zajedno! - rekla je Ana i dodala:

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za "Zvezde Granda" i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu. Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima jer sam i sama bila u njihovoj koži - zaključila je Ana, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Podsećanja radi, nakon takmičenja u "Zvezdama Granda", koje je završila veoma uspešno, ona se u tandemu sa Milanom Mitrovićem sjajno snašla u ulozi voditeljke u emisijama "Neki novi klinci", "Zvezde Granda" i "Grand parada".

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još