NAJMLAĐI TAKMIČAR CRVENOG PLEMENA NAPUSTIO OSTRVO: Marko Kovačević izbačen iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigrana igra za eliminaciju, kada je i odlučeno koji takmičar prvi napušta ovogodišnje takmičenje.

Na plemenskom savetu, članovi crvenog tima Ivana Štrbac i Marko Kovačević dobili su po četiri glasa. U ovom slučaju, ostali članovi plemena su javno morali da kažu za koga glasaju, te su opet došli do rezultata četiri-četiri.

S obzirom na situaciju, Ivana i Marko su se zajedno borili za opstanak na pustom ostrvu.

Po dolasku u kamp, Ivana je pokrenula temu – zašto su za nju glasali, te se desila mala rasprava između nje i Voje Vreća.

Iz plavog plemena bila je nominovana Katia Žunić, koju su njeni saplemenici odabrali prethodnog dana.

Ćlanovi crvenog i plavog plemena okupili su se kako bi bodrili svoje takmičare, a voditelj Bojan Perić je ugroženima objasnio pravila igre.

Oni su morali da postave pet kockica dok balansiraju na polukružnom postolju, pobednik prve runde ostaje, a drugih dvoje nastavljaju borbu, dok poraženi zauvek napušta "Survivor".

Ivana je uspela da prva sastavi svih pet kocki, a borbu su nastavili Katia i Marko.

U jednom trenutku su i Marku i Katji popadale kocke, te je zbog toga borba bila napetija, na kraju je pobedu odnela Katia Žunić koja je prva složila svih pet kockica, a Marko Kovačević je prvi izbačen takmičar sa pustog ostrva.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još