ROMANTIČAN, PRLJAV, RUTINSKI: Šta za svaki znak Zodijaka znači "dobar seks"?

Na osnovu horoskopskog znaka i planeta u vašoj natalnoj karti, astrolozi mogu definisati šta preferirate u krevetu, koliko je za vas bitan seks u vezi i kako je "osvežavate".

Ovan

Ovan je jedan od najnestrpljivijih i najsebičnijih znakova. Za njega strast znači akcija, intenzitet i igra. Seks je za Ovnove veoma važan i ako u vezi ne nađu ono što traže, brzo će im dosaditi. Kada im se osoba dopadne, za minut "zasvetle" i postanu vatra u krevetu. Vole iznenađenja i žele erotsku noć koja će biti nezaboravna.

Bik

Prilično senzualan znak se neće odmah "zapaliti" kao Ovan. Odvojiće vreme da pravilno pripremi celu scenu. Počeće romantičnom večerom i vinom, nastaviće se malom igrom i na kraju će stići do spavaće sobe. Ako želite da ga impresionirate u krevetu, fokusirajte se na detalje i zavedite ga svim svojim čulima.

Blizanci

Komunikacija i inteligencija, to je ono što Blizanci smatraju seksi. Možda zvuči trivijalno, ali predstavnici Blizanaca da bi upali u krevet prvo moraju biti očarani umom. Naravno, kao jedan od najkomunikativnijih i ekstrovertnijih znakova traže drugačije i posebno. Mali nagoveštaj: oni vole prljave priče.

Rak

Sigurnost, ljubav, poštovanje. Ovo su zahtevi Rakova tokom celog života i u krevetu. Oni su prilično stidljivi, ali kada se osećaju prijatno sa nekim, postaju drugi ljudi. Oni smatraju seks oblikom emotivne afirmacije i za njih dobar seks znači strast, romantiku i duboku povezanost.

Lav

Lavovi su raspaljeni erotskom požudom i smatraju da je seks izvor energije, inspiracije i kreativnosti. Dobrobit njihovog partnera veoma utiče na njihovo zadovoljstvo. Uostalom, kao kraljevi Zodijaka uvek žele da ostave dobre utiske u svim oblastima.

Devica

Seks za Device je biološka potreba, neophodna da bi veza pravilno funkcionisala. Ali ne očekujte konzervativizam u ovom delu. Oni su vatreni ljubavnici i znaju kako da usreće svog partnera. Najviše se uzbuđuju kada znaju da njihova veza ima osnovu i logiku i tada se slobodno izražavaju u seksu.

Vaga

Vaga će postati senzualna i učiniće sve da zadovolji svog ljubavnog partnera. One vole ravnotežu u krevetu, pa ne žele da se iko žali. Svakako, nemaju vatrene trenutke kao Lavovi ili Ovnovi, smirenost, spokoj, romantika čine dobar seks za njih.

Škorpija

Škorpija izražava apsolutnu, vatrenu strast. Njegova misteriozna i zagonetna priroda privlači interesovanje drugih kao magnet, ali za njega dobar seks ima veze sa intenzitetom, emocionalnim, fizičkim, a ponekad i duhovnim. Škorpije znaju šta žele i ako uspete da ih naterate da se zaljube u vas i otvore vam se, onda će svaki put pokušati da vam ulepšaju vreme.

Strelac

Najavanturističkiji znak želi da bude zaveden, ali voli da pokušava nove stvari. Igre, stavovi, mesta koja se ne mogu ponovo naći: sve ovo deluje kao stimulans za Strelca, koji misli da se dobar seks dešava kada nije rutinski.

Jarac

Jarčevi poštuju pravila i uvek rade po planu. Ako uspete da razbijete tabue i granice koje su sami sebi postavili, doživećete nezaboravne noći strasti. U sebi kriju veliki erotski intenzitet, koji teško mogu da izraze zbog ograničenja koja im postavljaju u svesti. Međutim, vole da se nametnu, pa seks smatraju dobrim kada su "šefovi".

Vodolija

Liberalni i otvorenog uma ne traže vezu posle seksa. Međutim, u slučaju da ga naterate da se zaljubi u vas, pripremite se za noći pune strasti i intenziteta.

Ribe

Predstavnici ovog znaka imaju reputaciju da žive u svom mehuru. Ista stvar se dešava u krevetu. Sećate se scena u filmovima gde se protagonisti zanose u trenucima intenzivne strasti posle tuče ili šetnje po kiši? Pa, ako Ribe ne iskuse nešto tako intenzivno, ne daju prednost seksu. Dobar seks za njih znači romansa.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još