PLAVO PLEME OSTALO BEZ JEDNOG ČLANA: Katia Žunić izbačena iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigrana igra za eliminaciju, kada je i odlučeno koji takmičar napušta pusto ostrvo u Dominikanskoj Republici.

Nominovani takmičari plavog plemena bili su Katia Žunić i Nikola Renić, kao i Ivana Štrbac iz crvenog plemena.

Pravila igre su bila da u rukama drže mehanizam nad pločom, onaj ko najduže izdrži je bezbedan, dok drugo dvoje nastavlja borbu.

Katia Žunić je prva ispustila mehanizam, a onda i Ivana Štrbac, što znači da se Nikola Renić bezbedno vratio u svoje pleme.

Katia i Ivana su nastavile borbu koja je trajala nekoliko minuta.

Žunićeva je prva ispustila mehanizam, što je značilo da ona napušta "Survivor" ove nedelje.

- Bilo mi je teško da držim ovo. Nisam sigurna da sam uspela da pokažem pravu sebe, na poligonima i u igrama nisam, mnogo toga nisam pokazala jer nisam imala vremena, ali verovatno je tako moralo biti. Ovde sam potvrdila mnoge stvari, da mi ne treba potvrda od drugih i da znam koliko ja vredim - rekla je Katia i dodala:

- Ovde mi je bilo super, upoznala sam super ljude, proživela predivno iskustvo, zahvalna sam na svakom trenutku, nemam loše emocije. Jakob i ja smo započeli divan odnos koji je za sada samo prijateljstvo. Nastavićemo gde smo stali i jedva čekam - rekla je Katia.

Jakob Kosić, koji nije krio simpatije prema mladoj fizioterapeutkinji, imao je želju da priđe Katii i da je zagrli, a svi takmičari su to podržali aplauzom.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još