DOBIO NAJMANJE GLASOVA PUBLIKE: Pavle Milevski Pablo izbačen iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Izbacivanje".

Pošto su emitovani profili nominovanih takmičara, voditelj Darko Tanasijević došao je do izolacije, te je zajedno sa nominovanima krenuo ka diskoteci gde ih je čekala borba za opstanak.

Na znak Velikog šefa, svako od njih je uzimao kantu i balon. Trebalo je da prikupe što više loptica, ali su morali da održavaju balon u vazduhu, a ukoliko im balon padne, ispadaju iz ove igrice.

Uroš Stanić, Uroš Rajačić i Pavle Milevski Pablo odmah su ispali, potom Nenad Macanović Bebica i Darjan Radumirović, a pri prebrojavanju loptica, Marija Malivuk je pobedila.

Nakon toga, voditelj je saopštio glasove publike.

- 34, 22, 17, 16, osam i tri procenata su opticaju, osoba koja ima tri odsto napustiće "Elitu". Najveći broj glasova gledalaca ima 34 odsto, a to je Uroš Stanić. 22 odsto glasova publike ima Uroš Rajačić. Hajmo dalje. 17 odsto glasova gledalaca nakon ovog preseka, bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica. 16 odsto glasova gledalaca ima Darijan Radumirović. Imamo Pabla i Mariju Malivuk. U "Eliti" ostaje, odlukom gledalaca Marija, pozdravite se sa Pablom - saopštio je Tanasijević.

Dok je prikazivan profil Pavla Milevskog Pabla, učesnika "Elite" koji je odlukom glasova publike napustio rijaliti, on je za to vreme pisao pismo, sada već bivšim cimerima. Potom je voditeljka Ana Radulović razgovarala je sa njim.

- Je l' si tužan što si ispao - pitala je Ana.

- Čast mi je što sam bio deo ovako velikog projekta, naučio me je dosta stvari, na šta su sve ljudi spremni zarad opstanka. Da uđu u fejk priče, da kradu... Mislim da je Darijan spreman za te ljubavne zezancije. Ja sam rekao da mislim da nije iskren, da je folirant, izjavio je kao da nikada nije voleo Snežu, što mi je dalo za pravo da sumnjam da nije iskren sa Miljanom. Previše mi je hladan - rekao je Pablo.

- Kada su tvoji ljubavni odnosi u pitanju, koliko si bio iskren - pitala je voditeljka.

- Najiskreniji sam bio sa Sarom. Njene izjave su sprečile da nastavimo, taj neki njen stav starlete i to, kada se malo više zaljubiš u neku devojku, krenule su da mi smetaju neki njeni pozdravi momcima iz Slovenije - rekao je Pablo.

- A Slađa Blinda - pitala je voditeljka.

- Slađa je kul, ali ona igra rijaliti, nju sam skontao posle nekoliko dana. Nikada nisam radio fejk, pa sam odmah čim sam skontao, ćao... Nikada nisam podržavao odnos Bojane i Anđele, mislim da je Anđela više fejk i da je koristi, a da je Bojana iskrenija. Teško mi je bilo kada vidim Anđeline roditelje, stavim se odmah u situaciju kako bi bilo mojim roditeljima, nikada ne bih mogao ni da ih podržim! - rekao je Milevski.

- Ko ti se nikako ne dopada, ko je po tebi loš čovek - pitala je voditeljka.

- Ja kada sam bio vođa izneo sam mišljenje svima. Ko mi se baš ne sviđa?! Možda Bojana, mrzim te tripove, hoće da bude muško, a u stvari je žensko. Druga osoba je Uroš Stanić, nabacuje mi previše svoju seksualnu opredeljenost - rekao je Pablo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još