PRVI PUT OČI U OČI NAKON RASKIDA: Miona Jovanović i Stanislav Krofak žestokom svađom zatresli Belu kuću (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisije "Prestres nedelje". Voditelj Milan Milošević u jednom trenutku dao je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala odnos Stanislava Krofaka, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

- Koliko god mi je Ša drag, ako joj ja mislim loše, misle joj i roditelji. Ja sam iznela sve što sam videla između Mione i Stanislava, to je samo moje mišljenje. Vidim da i Mionina majka misli isto što i ja - rekla je Miljana.

- Nenadova bivša žena Vanja je malo pre napisala: "Zatvorite bolesnike tamo gde im je mesto" - rekao je voditelj.

- Nek ona moli i dalje za giftove i neka se pr*a sa gifterima. Neka se nasisa mu*a malo - rekao je Ša.

- Uvek sam komentarisala da je između Stanislava i Mione zdrava ljubav, prevarila ga je na osnovu hipotetičkog pitanja. Ja vidim na zdrav način da te je on ispratio do rampe, da je rekao: "Volim te", da si ti uzvratila, da je stiglo hipotetičko pitanje i da si se ti uhvatila za nešto... - rekla je Kulićeva.

- Ja sam videla mnogo stvari koje su mi stvarale sumnju, ali ga nisam ostavila jer sam ga volela, budala, kada voliš opraštaš - rekla je Miona.

- A sada nisi budala što prelaziš preko ovih svih stvari. Pazi šta pričaš, nema to veze s vezom - rekao je Stanislav.

- Pa ne možeš da imaš devojku i da pr**š sa strane - dobacio je Aleksić.

- Da oni vide ljubav, što bi se mešali?! Miona sve kaže na intervjuu. Njega diže u nebesa, a što ga je prevarila, jer je sumnjičava, što mu na rampi to nije rekla?! On je pristao da uđe ovde da se ispromoviše - rekla je Kulićeva.

- To nije istina, kakvi fan pejdževi - skočio je Stanislav.

- Na tvom Instagramu, tvoj, za graditeljstvo, za klub i fan pejdž. Ja nisam pukla, tvrdim - rekla je Miona.

- Ma, ti nisi normalna, ti si pukla! - rekao je Krofak.

- Kada si došao prvi put u Beograd, kada su te pitali sa kim si, rekao si: "Miona iz Zadruge" i oni su rekli: "Znamo" ili si me lagao dok smo se muvali - rekla je Jovanovićeva.

- Dobro, hajde sedi tamo - rekao je Stanislav.

- To nikada tako nisi pričao i ne možeš tako da pričaš, ne kapiram čemu ovo kur*enje - rekla je Miona i upitala Stanislava:

- Je l' si bio u šemi sa jednom zadugarkom? Njen kačket sam našla pored televizora.

- Kakve to veze ima?! To je bilo pre tebe, da, bila je u "Zadruzi" - rekao je Krofak.

- Znači ide mu u prilog da prizna da je je*ač i da je bio sa devojkom iz rijalitija... Kada je ušao sa mnom u vezu, rekao mi je da je gostovao i da je rekao: "Miona iz Zadruge". Kupio si profil za Panteru, a kupio si pratioce. Bustovanje objava i ostalo, ma daj molim te - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još