fbpx

Nakon vampirske ljubavi, stiže zombi-romansa!

U novom projektu produkcijske kuće "Summit Entertainment", koja stoji iza serijala "Sumrak", očekuje nas ponovo jedna "pomerena romansa" - ovog puta između zombija i devojke koja ni ne zna da je upravo ovaj zombi pojeo mozak njenom dečku i preuzeo njegova sećanja.

Režiju zombi-ljubavne priče sa komičnim momentima pod nazivom "Warm Bodies" potpisuje jedan od najperspektivnijih mladih reditelja Holivuda Džonatan Levin, a glavne uloge su poverene paru koji će sigurno privući mlađu publiku u bioskope. Zombija po imenu R igra zgodni mladi britanski glumac i NADLANU.COM FAVORIT - Nikolas Holt, dok devojku Džuli u koju se on zaljubljuje igra mlada lepotica Tereza Palmer.

Iako film "Warm Bodies", čija američka premijera je planirana za 10. avgust 2012. godine, već nazivaju "zombi Sumrakom" (pa, pogledajte prvu fotografiju iz filma!), nekako deluje da ovaj film neće "igrati na tu kartu". Ipak, teško je poverovati da će fanovi "Sumraka" tek tako moći da prihvate zombija makar on izgledao kao Nikolas Holt, koji ionako tek polako postaje poznat američkoj publici (nakon filma "X-Men: Prva klasa"). Međutim topla romansa, neobična priča i dobre komične scene možda obezbede filmu "Warm Bodies" neko "vruće mesto" pored planetarnog hit-serijala "Sumrak".

Pored Nikolasa Holta i Tereze Palmer, zvezde filma su i Rob Kordri, Džon Malkovič, Anali Tipton i brat Džejmsa Franka - Dejv Franko.

O čemu se radi film "Warm Bodies"?

Zombiji vole ljude, posebno njihove mozgove. Ali R (Nikolas Holt) je drugačiji. On je živ iznutra, za razliku od stotina drugih živih mrtvaka. Dok su ljudi zaštićeni u obezbeđenom gradu, zombiji lutaju tražeći žrtve i prateći svoje vođe - zle Bonije.

Jednog dana R i njegov prijatelj M stižu do grada u potrazi za hranom, kada R ugleda prelepu i živu Džuli (Terezu Palmer). Da bi je zaštitio od zombija i zlih Bonija, R sakriva Džuli u svom skrovištu - raspadnutom avionu. Iako joj obećava da je neće pojesti, Džuli se ipak boji R-a. Posle izvesnog vremena Džuli shvata da je R poseban jer ne jede ljudsko meso i govori normalno.

Međutim, Džuli odlučuje da se vrati u grad ostvljajući R-a slomljenog srca. Ali, zaljubljeni R ne odustaje tako lako i kreće za njom pretvarajući se da je živ čovek. Za njim kreću i ostali zombiji i zli Boniji. Velika bitka se sprema...

Već volimo ovaj film! Biće lud!

POGLEDAJTE: Zašto je Nikolas Holt frajer budućnosti?

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.