Delije među najuspešnijim kik boks klubovima

"Osvajanjem pet medalja naši takmičari su predstavili klub i reprezentaciju na najbolji način. Dali smo najviše reprezentativaca, što je pokazatelj dobrog rada Crvene zvezde Delija tokom ove i prethodnih godina. Trudićemo se da iduće godine na Evropsko prvenstvo pošaljemo još više takmičara", kazao je Kekić .

On je istakao da je konkurencija na Svetskom prvenstvu, koje je održano u Skoplju od 25. do 29. oktobra, bila "najteža do sada".

Reprezentaciju Srbije predstavljalo je 28 takmičara, koji su osvojili 16 medalja.

Od Zvezdinih članova odličja su osvojili Dragan Jovanović (srebro, u kategoriji preko 91 kilograma), Jovan Kaluđerović (bronza, do 91kg), Darko Milošević (bronza, do 86kg), Viktor Šubić (bronza, do 81kg) i Milan Savić (bronza, do 54kg).

Pored njih, beogradski klub imao je i tri predstavnice u ženskoj konkurenciji - Suzanu Radovanović, Jelenu Stefanović i Tihanu Bašu.

"Ove godine postali smo prvaci Srbije u disciplinama lou kik i ful kontakt. Imamo odlične takmičare u klubu i pokušaćemo da budemo još bolji", kazao je Kekić, koji je jedan od trojice trenera crveno-belih.

U klubu Crvena zvezda Delije sa takmičarima rade još Nenad Ćelap i Nebojša Milošević.

Beta

Pogledajte još