Weekend Media Festival: Weekend Ski Party u Rovinju okupio brojne poznate ličnosti

U Rovinju je u okviru Weekend Media Festivala organizovan Weekend Ski Party. Tim povodom je promovisan novi broj "Ski YU" magazina koji zajedničkim snagama već treću godinu zaredom izdaju Olimpijski centar Jahorina i Color Media Communications Publishing.

U bašti Hotela Grand Park okupio se veliki broj učesnika festivala, ljubitelja skijanja i poznatih ličnosti. Goste su dočekivali Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina, Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe i Žikica Milošević, glavni urednik "Ski YU" magazina.

Među zvanicama bili su: Jelena Milić, ambasadorka Srbije u Hrvatskoj, Jelena Trivan, direktorka kompanije M:tel; Dragan Bjelogrlić, glumac i producent, Tomo Ricov, organizator Weekend Media Festivala, Nataša Vulin, direktorka agencije Advertising Solutions i mnogi drugi iz sveta medija, marketinga i komunikacija. Prisutni su uživali u vinima Vinarije Meneghetti i istarskim delikatesima koje su pripremili kuvari Hotela Grand Park.

Novi, 3. broj magazina "Ski YU" biće od 1. oktobra 2024. na benzinskim pumpama, aerodromima i u svim bolje snabdevenim kioscima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Čitaoci će magazin moći da preuzmu i onlajn na platformi novinarnica.net

Ukoliko u vašem mestu ne možete da dođete do svog štampanog primerka magazina pišite na skiyu@communications.rs i izdavač će vam poslati časopis pouzećem.

 

Kako je bilo na promociji, možete videti klikom OVDE.

Pogledajte još