Gadafijevo unuče je Srbin!

Nesuđena Gadafijeva snajka je ćerka ubijenog srpskog kontroverznog biznismena čije se ime pominjalo i na suđenju odbeglom narko-bosu Darku Šariću, piše "Alo".

- Saif al Islam i naša devojka su se upoznali u inostranstvu. To je bila neobavezna veza. On čak i nije znao da je ona ostala u drugom stanju. Gadafijev sin nikada nije priznao to dete, ali zna da ono postoji. Njihov identitet se štiti upravo zbog toga što je u pitanju Gadafijevo unuče, jer oboje mogu da imaju problema na zapadu - otkriva sagovornik "Alo!" blizak porodici Beograđanke i dodaje da je u pitanju ćerka poznatog kontroverznog biznismena "koji je početkom 2000. godine likvidiran u Grčkoj".

Pobegao u Niger?

Veruje se da je Saif al Islam pobegao u Niger, preko južne libijske granice, pošto su njegovog oca snage novih libijskih vlasti uhvatile i ubile u Sirtu. Prvobitno je bilo objavljeno da je Saif al Islam tom prilikom ranjen i da pregovara o predaji sa Međunarodnim krivičnim sudom, koji ga je optužio za zločine protiv čovečnosti zbog bombardovanja i pucanja na civilne demonstrante. Međutim, on je sve to demantovao i poručio da nastavlja borbu za oslobađanje Libije.

Prema istom izvoru, Islamova Srpkinja i njihovo dete danas žive u Švajcarskoj.

- Dečak ima sedam godina i ne zna ko mu je otac. Ona se u međuvremenu udala i dobila je i drugo dete. Ima dva, tri pasoša i vrlo retko dolazi u Beograd - dodaje naš izvor.

Saif al Islam bio je najbliži očev saradnik, a pre promene vlasti i svrgavanja Gadafija važio je za njegovog naslednika. Za svoj 37. rođendan je priredio veliku žurku u Crnoj Gori, kojoj su prisustvovali milijarderi Oleg Deripaska i princ Albert od Monaka. Saif al Islam je sin bivšeg libijskog lidera i njegove druge supruge Safije Farkaš, koja je poreklom iz Mostara.

Pogledajte još