Ćurčić: Meksikanci su nam pročitali igru!

"Očigledno je da smo već postali pročitani sa igrom po bočnim pozicijama. Tek u drugom poluvremenu smo uspeli da rešimo neke stvari koje nisu valjale, brže smo se oslobađali lopte, bolje se kretali, a i Meksiko je malo fizički pao", zaključio je Ćurčić.

Srbija je izgubila od Meksika sa 2:0 u prijateljskoj utakmici.

"Bili smo spori protiv reprezentacije koja ima hitre igrače. Imali smo plan da neutrališemo njihove brze transformacije, ali u tome nismo uspeli u prvom poluvremenu. Bilo je mnogo problema na fizičkom i tehničkom planu, pa je Meksiko zasluženo došao do prednosti koja je u tom delu igre mogla da bude i ubedljivija", preneo je Ćurčićeve reči sajt FŠ.

Ćurčić je rekao da neće kritikovati igrače "jer su se svi borili".

"Sigurno je da (Miloš) Krasić i (Milan) Jovanović mogu i moraju mnogo bolje. Ne treba tražiti u njima krivce, možda nisu imali dovoljno upotrebljivih lopti iz veznog reda", ocenio je privremeni selektor Srbije.

POGLEDAJ VIDEO: Meksiko - Srbija 2:0

Kapiten reprezentacije Srbije u meču protiv Meksika Nikola Žigić ocenio je da "orlovi" nisu zaslužili da izgube.

"Realno, nismo zaslužili da izgubimo. Posle nešto lošijeg prvog poluvremena igrali smo dobro u nastavku, imali šanse, ali nismo bili skoncentrisani u završnici. Nedostajao nam je i završni pas, ali mislim da smo pružili dobru partiju kada se zna koliki smo put prevalili", rekao je Žigić.

Beta

Pogledajte još