Hoće li Dača pronaći svog para?

0

Danilo Ikodinović mogao bi uskoro da postane i zvezda rijaliti programa "Parovi". Jedini problem za sada bi mogao da bude to što Dača, kako sam tvrdi, nema para.

Dača pregovara s produkcijom TV Hepi o ulasku u rijaliti “Parovi”, u kojem će se pojaviti, kako se priča, sa Ivanom Ukropinom, devojkom s kojom ga mediji odnedavno povezuju.

Dača je razgovarao sa čelnicima TV Hepi. Definitivan dogovor još nije postignut, ali producenti veruju da će uspeti da ga dovedu u rijaliti, jer su mu ponudili sumu koja se ne odbija lako – kaže sagovornik Kurira.

U razgovoru je često isticao da nije deo estrade i da ne želi da ga ljudi tako doživljavaju samo zato što je bio u braku s pevačicom. S obzirom na to da ga uveliko povezuju sa Ivanom Ukropinom, očekujemo da bi s njom mogao da se priključi ostalim takmičarima.

Dača je potvrdio da je bilo priče, ali tvrdi da nema s kim da uđe.
Tačno je da sam razgovarao, ali nisam pregovarao. Rekao sam: „Ne, hvala“. Ja nemam par, tako da ne znam zašto su me zvali. Možda su oni hteli da mi ga nađu! Mene i Natašu su zvali da se pojavimo u prošloj sezoni, ali ja nisam pristao – rekao nam je Dača.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.