Nato, Nato ti si naše zlato

List "Kurir" valjda svodeći podatke za ovu godinu, pozabavio se listom obožavalaca Nataše Bekvalac na kojoj su se našli sportisti kao Novak Đoković, biznismeni i pevači, glumci kao Sergej Trifunović.

Lola Laković Laki je kako tvrdi "Kurir" jedna od prvih Natašinih ljubavi, a zbog njega je čak pobegla od kuće. "Prvi razred srednje škole pohađala je kod kršnog Đetića Lole Lakovića! U želji da dobro utvrdi gradivo, pobegla je od kuće u Podgoricu, ali je njen otac Dragoljub odlučio da je bolje da nastavi školovanje u rodnom Novom Sadu", tvrdi "Kurir".

Uz Sergeja Trifunovića Nata je potvrdila da je rođena za glumu, a uz Vladu Georgijeva da je zrela za mikrofon, Kurir dalje navodi da je novosadska Barbika talenat za fizičko vaspitanje otkrila kraj rukometaša Petra Kapisode, da bi brzo prešla na vodene sportove i Danila Ikodinovića.

(old_image)

"Tu se umalo i udavila. Kako biti uzorna žena, supruga, majka, pokušao je da je nauči vaterpolista Danilo Ikodinović. Međutim, pored nje on je bio kao đak prvak. Nije ni bio svestan da je ona magistrirala mnogo pre nego što ju je sreo", piše "Kurir".

Natino "šećerno doba" bilo je Miodrag Kostić Kole, "a mnogi su mu pričali da je s Novakom Đokovićem odigra poneki singl meč, ali Dača u to nije verovao. Na kraju je i sama priznala da je navučena na belo", piše "Kurir".

Ljuba Jovanović je po saznanjima "Kurira", Nartin ponavljač, Ćazim Osmani student iz razmene, a Saša Kovačević đačić prvačić.

Pogledajte još