Da li postoji Gospodin savršeni?

0

Ako je verovati anketi koju je kompanija "Remington" uradila sa 2.000 žena, izgleda ne treba da se trudimo da pronađemo Gospodina savršenog.

Kompanija “Remington” uradila je anketu sa ciljem da se otkrije u kojoj meri muškarci ispunjavaju očekivanja anketiranih 2.000 žena, piše “Daily Mail”. I šta smo saznali? Pa da muškarci uspevaju da ispune samo 69% očekivanja žena.

Dame su nabrojale stotine mana svojih partnera koje su saznale kroz zajednički život, a jedna od najčešćih je nesposobnost muškaraca da obavljaju više poslova odjednom, način na koji voze i nedovoljan trud oko prijatelja svoje izabranice. Takođe, dame izuzetno nervira što muškarci ne zatvaraju vrata od toaleta, što non-stop gledaju sport na televiziji, ali i to što pojedinima higijena nije baš na listi prioriteta.

Žene su realne u vezi s tim šta očekuju od svog partnera. Takođe, svesne su svih njihovih nedostataka i ne zatvaraju oči pred tim nedostacima. Postoje ponašanja muškaraca koja im nikad ne promaknu – kaže direktora marketinga “Remingtona” Niki Mekrejnolds.

Međutim, trećina žena je spremno da zažmuri na činjenicu da im partneri previše gledaju sport na TV-u, ako zauzvrat urade nešto što ih one zamole. Čak i razbacana odeća po stanu je oprostiv “greh”, ali ako je partner “mamin sin”, e to već…

Na ključno pitanje da li postoji Gospodin savršeni, većina žena rekla je da ne postoji i da sve što žele je dobrog čoveka pored sebe koji ima smisao za humor i privlačnu spoljašnjost.

Gospodin savršeni je nekada ispred vas, a toga niste svesni…


Da li i dalje tragate za Gospodinom savršenim?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.