Uskoro premijera Severininog novog spota!

0

Severinin aktuelni hit singl "Grad bez ljudi" iduće sedmice doživeće i svoju video premijeru. Visokobudžetni spot u režiji Darka Drinovca biće objavljen 20. decembra u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook.

Facebook strana: www.facebook.com/severina a od podneva na i na severina.tv .

Pesma koja je u svega tri nedelje na društvenoj mreži YouTube preslušana preko rekordnih 2,5 miliona puta tako će dobiti i svoju ekranizaciju.Uz izvrsne fotografije koje vam donosimo, Severina ekskluzivno za SeveFanClub otkriva više o samom spotu čiju premijeru možete očekivati sledećeg utorka:
Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem… Prazan grad još više dočarava bol. Taj osećaj poznaju svi koji su silno voleli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.

Kao i brojne prethodne i ovaj spot režirao je Severinin, sada već dugogodišnji saradnik i prijatelj, Darko Drinovac.

Spot je nadrealni prikaz emotivnog stanja žene suočene sa spoznajom da će ta samoća možda trajati večno. Ona korača kroz vodu u praznom gradu, ona prolazi praznim prostorom. Nadrealni prikaz grada/sveta u kojem živi i nje same u praznom prostoru pokušava preneti osećaj samoće koji ona u pesmi intenzivno proživljava – opisuje Drinovac.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.