Šta će biti u trendu sledeće sezone?

Dona Karan je za svoju novu muzu izabrala srpsku snajku Adrianu Limu, a cela kolekcija, kao i kampanja Rasela Džejmsa inspirisani su Haitijem. Popularnu dizajnerku su već dočekale kritike zbog ove kampanje koju su mnogi etiketirali kao rasističku zbog fotografije (možete je videti u nastavku) gde glamurozno odevena belkinja Lima pozira pored siromašnih Haićana.

VIŠE O: Nova kampanja Done Karan

Donna Karan

(old_image)

Iv Sen Loran predstojeću sezonu vidi u stilu glamurozne Lizabet Salander - junakinje trilogije "Milenijum", čiji prvi deo "Muškarci koji mrze žene" je doživeo i američku verziju. Zvezde neobične kampanje Dejvida Simsa je model Mariakarla Boskono.

YSL

(old_image)Versaće je, kao i obično, izabrao boje. Ovog puta je to "jutarnja plava" kojoj je poseban ton dao duh Žizel Bundšen i seksipil Rajana Bareta, koji su zvezde ove kampanje. Fotografije koje vidite ispod delo su trenutno najpopularnijeg fotografskog dua Mert & Marcus.

Versace

(old_image)

Luj Viton se za proleće/leto 2012. odlučio za boje penastih bombona, kremastih sladoleda i modele Dariju Strokos i Kati Našer. Fotografije su delo Stivena Majsela i hvataju poseban duh devojaštva i slatkoće. Zaista neočekivano od ovog brenda.

Louis Vuitton

(old_image)

Prada se odlučila za plave lepotice i fotografa Stivena Majsela koji je inspiraciju našao u Americi pedesetih godina prošlog veka i starinskim benzinskim pumpama. Mijučija se, kao i uvek, odlučila da njena kampanja odiše pozitivnom energijom.

Prada

(old_image)

Živanši je, takođe, izabrao Žizel Bundšen, ali je ovog puta najpopularniji model na svetu odevena u kožu i visoke potpetice. Idealno za surfovanje, zar ne? Fotografski duo Mert & Marcus smatraju da jeste.

Givenchy

(old_image)

DSquared2, koji čini dizajnerski duo Din i Den, su se, poput mnogih, odlučili da svoju kampanju za proleće/leto 2012. povere fotografskom timu Mert & Marcus. Šareno, šareno... Kao što i volimo od njih dvojice.

DSquared2

(old_image)

Koja modna kampanja vam se najviše sviđa?

Pogledajte još