Prednovogodišnja žurka u klubu Mr. Stefan Braun: FOTO

Žurka je počela nešto ranije ovog puta, budući da su gosti kluba imali jedinstvenu priliku da pogledaju prvu samostalnu reviju mlade kreatorke Ane Šain, pod nazivom “New Year’s shine“. Svetlucavu reviju novogodišnjih kreacija otvorila je Milica Pavlović, zvezda Granda, a atraktivne manekenke predstavile su zanimljive haljine idealne za provod uoči predstojećih praznika.

Prednovogodišnja žurka u Stefan Braunu - fotogalerija

Tradicionalno, organizovano je i prikupljanje humanitarnih priloga, a pored Ane Šain i Milice Pavlović, za šankom su se našli i pevač Milan Dinčić – Dinča, pevačice Mirna Košanin i Jelena Jovanović.

Klub Mr. Stefan Braun, u saradnji sa dnevnim listom Press, namenio je prikupljanje dobrovoljnih priloga za pomoć četvorogodišnjem dečaku M.P., koji je preživeo pad sa šestog sprata, u želji da mu se barem donekle omogući srećno odrastanje.

Tokom večeri organizovana je humanitarna licitacija potpisane haljine teniserke Ane Ivanović, koju je obezbedio Teniski savez Srbije. Uspešnoj humanitarnoj prodaji i odličnoj atmosferi koja je vladala sve vreme u klubu su doprineli TV lica Vlada Stanojević i Marina Kotevski, dok su se u klubu uz dobre house ritmove provodili i Savo Milošević, pevač Jovan Stefanović i mnogi drugi.

Pogledajte još