Put u središte Zemlje

"Put u središte zemlje" (Journey to the Center of the Earth) je porodična avantura, u kojoj troje ljudi upada duboko u čudno, novo carstvo ispod površine Zemlje, gde se upuštaju u neverovatno putovanje i nailaze na zastrašujuće prizore.

Tokom naučne ekspedicije na Islandu, naučnik Trevor Anderson (Brendan Frejžer), njegov nećak Šon (Džoš Hačerson) i njihov prelepi lokalni vodič Hana (Anita Brim) neočekivano ostaju zarobljeni u pećini, iz koje mogu da izađu samo ukoliko idu sve dublje i dublje prema središtu Zemlje.

Putujući kroz nikada ranije viđene svetove, ovaj trio susreće se licem u lice s nadrealnim i nezamislivim stvorenjima - uključujući biljke ljudoždere, ogromne leteće pirane, ptice koje svetle i užasavajuće dinosauruse iz prošlosti.

Istraživači ubrzo shvataju da je vulkanska aktivnost oko njih sve veća i da moraju da nađu put nazad na površinu Zemlje pre nego što bude kasno.

Sa spektakularnim fotorealističnim okruženjem i novim revolucionarnim filmskim tehnikama, "Put u središte Zemlje" je epska avantura koja uvlači publiku direktno u srce pustolovine naših heroja, vodeći ih kroz divlje, ludo i nezaboravno putovanje.

 

 

Pogledajte još