Stojković: Hladne glave protiv Hrvata

"Trudimo se, međutim, da se smirimo i stišamo strasti, da bismo svu tu energiju ispoljili sutra, da ne razmišljamo sada o tome i ne istrošimo se", rekao je Stojković.

On je kazao da u načelu zna kako treba da se igra i kakav pristup treba da ima Srbija.

"Potrebno je da u meč uđemo hladne glave da bismo pobedili. O kvalitetu Hrvata dovoljno govori to su bili i svetski i olimpijski šampioni. Sve su to vrhunski pojedinci. Da bismo pobedili, moramo da ih 'davimo' od početka do kraja. Nama publika daje snagu i diže nas u visine, a sutra će verovatno još više", rekao je Stojković.

Pivot Srbije priznaje da uvek postoji naboj kada se igra protiv Hrvatske, ali da on treba da bude sportski, a ne nacionalan.

"Mnogi od njih su mi prijatelji i žao mi je zbog ove situacije koja se dešava (napadi huligana na navijače), i što im lupaju kola. Ne bih voleo da bude nacionalnog naboja. Voleo bih i da sve što se desilo poslednjih dana da ostane iza nas", rekao je Stojković.

Karata u prodaji je ostalo oko hiljadu, i one se mogu kupiti na blagajni Beogradske arene ili preko web stranice Tickets.rs.

Beta

Beta

Pogledajte još