Krivokapić navija za Srbiju

NOVI SAD, 27. januara 2012. (Beta) - Rukometni reprezentativac Madjarske Miodrag Krivokapić izjavio je da će u završnici Evropskog prvenstva zdušno navijati za reprezentaciju Srbije, tim za koji je ranije nastupao.

"U završnici Evropskog prvenstva navijaću svim srcem za Srbiju, za koga bih", rekao je Krivokapić agenciji Beta u Novom Sadu, gde se njegova reprezentacija takmičila od početka šampionata.

On je ocenio da ga igra Srbije na ovom prvenstvu uopšte ne iznenadjuje, jer je selekcija sastavljena od vrhunskih igrača koji igraju u najboljim evropskim klubovima.

"Nemoguće je da tako dobri igrači budu loši. Mislim da je najveći problem Srbije bio česta smena selektora. Ovoga puta selektor nije smenjen nakon prvog neuspeha i pokazalo se da je kontinuitet u radu šefa struke doneo rezultat", rekao je Krivokapić.

Reprezentacija Srbije će u polufinalu igrati protiv Hrvatske, a Krivokapić je ocenio da Srbija može još mnogo toga da pokaže na prvenstvu, jer će imati podršku prepune Beogradske arene, što može puno da znači domaćinu Evropskog prvenstva.

Pogledajte još