Prve fotografije: Kira Najtli kao Ana Karenjina!

Film koji s neopisivim nestrpljenjem iščekujemo u 2012. godini svakako jeste "Ana Karenjina" Lava Tolstoja u režiji Nadlanu.com favorita - reditelja Džoa Rajta poznatog po sjajnoj obradi romana Džejn Ostin "Gordost i predrasude", ali i voljenih filmova "Atonement", "The Soloist" i "Hanna".

Magazin "Empire" je prvi objavio fotografije na kojima konačno možemo da vidimo Kiru Najtli u ulozi Ane Karenjine. Svi koji su možda imali određenu dozu skepse da "dečački građena" Kira neće moći da ponese Aninu "rusku dušu" sada mogu da odahnu. Muza Džoa Rajta ponovo dokazuje da je izuzetno fotogenična i da će, želimo da verujemo, biti sjajna u ovoj zahtevnoj ulozi kojoj će sigurno, pod vođstvom ovog kreativnog reditelja, dati poseban "obrt".

FOTO GALERIJA: Kira Najtli - Vamp žena Ana Karenjina

Međutim, posebno prijatno smo iznenađeni koliko se Džud Lou transformisao kako bi potpuno ušao u mozak Aninog supruga - Alekseja Karenjina. Zastrašujuće je uverljiv, zar ne?

(old_image)

Nadlanu.com omiljeni mladi glumac - zvezda filma "Kick-Ass" Aron Džonson je dobio ulogu gorfa Vronskog. Potpuno smo zatečeni njegovim izgledom, ali apsolutno verujemo da će "pojesti" veliki ekran kada se pojavi kao Vronski.

FOTO GALERIJA: Aron Džonson - Zvezda u usponu

(old_image)

Sada smo dobili prvi nagoveštaj kako će izgledati nova "Ana Karenjina" i ne želimo ni da pomislimo da će nas razočarati, iako Rajtova "Hanna" ipak jeste jedno razočarenje i pored sjajne Sirše Ronan. Međutim, ne zaboravimo da je čuveni roman Lava Tolstoja ovog puta adaptirao Tom Stopard - stari "lisac" iza filmova "Brazil" Terija Gilijama i "Zaljubljeni Šekspir" Džona Mejdena.

(old_image)

Film "Ana Karenjina" je trenutno u fazi postprodukcije, a premijera se očekuje početkom septembra tekuće godine.

Pogledajte još