Hju Grant "ubio" Bridžit Džouns?

U filmu "Beba Bridžit Džouns" (Bridget Jones' Baby) bi po treći put trebalo da se okupe Rene Zelveger, Kolin Firt i Hju Grant, a snimanje je trebalo da počne ove zime pod rediteljskim vođstvom Pitera Katanea.

Međutim, kako piše "Hollywood Reporter", snimanje trećeg dela je stopirano jer Hju Grant, navodno, nije zadovoljan scenarijom koji su napisali Dejvid Nikols i autorka romana Helen Filding.

Film je priča o četrdesetogodišnjoj Bridžit (Rene Zelveger) koja pokušava da zatrudni sa Markom Darsijem (Kolin Firt). Naravno, kad god nešto krene naopako tu je Danijel Kliver (Hju Grant) da sve dodatno začini...

S jedne strane priča se da je film "mrtav do daljneg", dok drugi "dobro obavešteni izvori" umiruju fanove Bridžit Džouns informacijama da će se film snimati ali kasnije tokom godine.

A da nešto od starta nije krenulo kako treba potvrđuje i činjenica da je prvobitno najavljivano da će "Bebu Bridžit Džouns" režirati Pol Fig koji je odustao od projekta, nakon čega je u priču "uleteo" Pitera Kataneo.

VIŠE O FILMU: Bridget Jones' Baby

Pogledajte još