Koliko je normalna Lejdi Gaga?

Novi super-zgodni dečko Lejdi Gage - glumac (serija "Vampirski dnevnici") i model Tejlor Kini muči muku s činjenicom da njegova planetarno popularna devojka i nije baš sasvim "normalna". Sve što bi on želeo jeste da se "mama monstrum" bar malo estetski "spusti na zemlju"... Ali, ljubav je slepa - očigledno!

Lejdi Gaga zna da izabere dečka!

(old_image)

Međutim, nije Tejlor jedini sa tom željom. Kako je Gaga otkrila, i njen otac Džo Đermanota bi voleo da je ona bar "napola" normalna.

Lejdi Gaga je ispričala kako zbog očevih želja da "bar napola bude normalna" sme da tetovira samo levu stranu tela. Kako bi mu udovoljila, na "normalnijoj" desnoj strani tela Gaga, navodno, nema ni jednu tetovažu ili pirsing.

Ali, tata Džo nije zadovoljan ni njenim izborom odeće, pa pevačica kaže da joj stalno prigovara da treba normalnije da se odeva.

Samo, da je Lejdi Gaga "normalna" ona ne bi bila Lejdi Gaga - devojka prosečnog izgleda i glasovnih mogućnosti o kojoj, uprkos tome, priča ceo svet. Izgleda su to dečko Tejlor i tata Džo zaboravili ili se samo pretvaraju svesni da bez nje ni oni ne bi bili nikome zanimljivi.

Pogledajte još