Lagerfeld: Da li je Adel debela?

Kao specijalni slavni gost besplatnih dnevnih novina "Metro" - čuveni modni dizajner Karl Lagerfeld (73) je odlučio da... pa, bude ono što jeste i kaže sve što misli čak iako je to ponekad malo okrutno. Pa ko može da se naljuti na maestra Karla?!

O Mišel Obama:
Da, on zaslužuje da bude ponovo izabran, posebno zbog gospođe Obama. Ja sam veliki fan gospođe Obama, posebno njenog lica, koje mislim da je magično. Ne bi bio tu gde jeste bez nje. Gospođa Obama nije modna ikona, ali ona ima druge stvari koje radi. Moja omiljena anegdota vezana za gospođu Obama jeste kada su je pitali da li joj se čini da joj je suknja ipak malo previše uska, ona je odgovorila: "Šta, ne sviđa ti se moje veliko crno dupe?"... (PR gospođe Obama je demantovala da je ona ovo ikada rekla, prim. aut.)

O Adel i Lani Del Rej:
Više volim Adel i Florens Velč. Ali kao moderna pevačica nije loša. Pevačica ovog momenta je Adel. Malo je previše debela, ali ima prelepo lice i božanski glas. Ali, ni Lana Del Rej nije uošte loše. Izgleda kao prava moderna pevačica. Na fotografijama izgleda prelepo. Da li je tvorevina sa implantima? Pa nije jedina koja ima implante.

O grčkoj ekonomskoj krizi:
Niko ne želi da Grčka nestane, ali stvarno imaju odvratne navike. Italijani takođe.

O Ruskinjama:
Da sam žena u Rusiji ja bih bio lezbijka, jer su muškarci mnogo ružni. Svega nekoliko njih je zgodno poput dečka Naomi Kempbel, ali tamo stvarno vidiš najlepše žene i najgroznije muškarce.

Karl Lagerfeld, legenda mode, obožava Internet, ne gleda TV, ali voli da bude na njemu, uživa da živi u svom svetu mašte, smatra da je seks precenjena tema, poslovne sastanke naziva opravdanjem da se dobija plata i... najviše od svega voli slobodu. A mi... pa, mi ćemo uvek voleti Karla, čak i kada ujede za srce.

Pogledajte još