Osam znakova da je on švaler!

1. Hm, ne čini ti se da on ima malo previše drugarica?
Naravno da je OK da tvoj dečko ima drugarice. Svašta, pa ko normalan bi se tome protivio? Zamisli da on ljubomoriše kad izađeš na piće sa drugarom iz osnovne?! Ali, obrati pažnju da li u nekim situacijama on bira drugarice pre nego što izabere tebe ili ih prosto ima previše. Tada drugarice postaju "drugarice"!

2. Non-stop priča o seksu
Frajeri stalno misle o seksu što ne znači da o njemu non-stop i pričaju. Barem ne oni pravi... Ako tvoj "dečko u pokušaju" često priča o seksu sa tobom ili o seksu sa drugim ženama, on opasno miriše na "eau de švaler". Budi hrabra i suoči ga sa tim.

3. Drugačije se ponaša kada je sa prijateljima
Logično, ako si sa frajerom dugo trebalo bi da znaš njegove prijatelj. Da li ti se ponekad čini da se drugačije ponaša u njihovom društvu nego kada je sam sa tobom? Nije to slučajno, ume on da igra igre.

4. Zove i šalje poruke noću
Provalila si da često noću razgovara mobilnim ili šalje poruke. Ponekad kada zvrcne mobilni, prvo prekine poziv, pa se elegantno izvuče i ode u kupatilo. To je toliko jasan znak za "švaleritis" koga se sve žene plaše. Bolje odmah to reši, mani se agonije života u laži.

5. Frajeru, malo si preterao sa samopouzdanjem?
Pravi "igrači" misle da su božji dar svim ženama sveta. Prosto pucaju od samopouzdanja, toliko da ponekad uđu u fazu kada ne samo da se prave važni, nego su baš drčni. Ako se tvoj frajer stalno hvali svojim "seksualnim poduhvatima sa bezbroj devojaka" - švaler je ili... lažov?!

6. Retko se raspituje o tvom životu
Osim viška samopouzdanja, "igrači" su neretko sebični i egocentrični. Pa šta će ti neko koga ne zanima šta se dešava u tom životu i samo priča o sebi?

7. Stalno pronalazi razloge da se ne vidite
Ne treba preterivati ni sa viđanjima i pozivima, ali, opet, nije OK ni da on stalno pronalazi razloge da ne vidite. Nemoj da budeš paranoična, samo tu i tamo obrati pažnju koliko puta je u toku jedne nedelje izbegao viđanje nekim veštim izgovorom.

8. Ponaša se drugačije kada ste sami
S prijateljima ima jedno lice, s porodicom drugo, a kada se gledate oči u oči... treće?! Šta je osoba sa toliko lica? Pa, naravno, "igrač" (player ili playa, lepo kažu Amerikanci), švaler, folirant... Izaberi sama ime za njega i trgni se. 

Samo, pitam ja tebe: Šta da radim ako sam zaljubljena u nekog takvog? Šta bi ti uradila? Uh... Ima li nade da si ti ili ja baš te koje će ga "preobratiti", "umiriti zver"...?

Pogledajte još