Kako Bijonse skida višak kilograma?

Nema šale u šoubiznisu - čim se popularna lepotica porodi, što obično ide u "paketu" sa manjim ili većim viškom kilograma, izlazak iz porodilišta prati ozbiljna fitnes strategija. Ništa nije drugačije ni sa "kraljicom" Bijonse koja je za svoju figuru u rečnike uvela jednu celu novu reč - "bootylicious".

Kako je diva Bijonse isplanirala da izgubi 18 kilograma viška? Svakako neće ležati sa bebom u naručju i jesti čokoladu, nego je počela ozbiljne četvoročasovne treninge svakog dana i veoma rigoroznu dijetu.

Kako prenose svetski mediji, Bijonse ustaje u 5 ujutru kako bi krenula sa prvim dnevnim treningom. Kako je to moguće s obzirom da je majka male bebe?! Teško je zamisliti odgovor koji ne uključuje čitavu svitu osoblja kao ispomoć i, naravno, brdo novca.

Naravno da "nije moguće"
vežbati nekoliko puta dnevno pod pravim stručnim nadzorom ako trener ne živi s tobom.
Zato je Bijonse odlučila da se njen trener Marko Borges useli u porodičnu kuću u kojoj živi sa suprugom Džej-Zijem i bebom Blu Ajvi Karter.

Osim što vežba po dva sata rano ujutru, Bijonse vežba još dva sata u 5 popodne. Trening uključuje kombinaciju kardio programa, pilatesa, pliometrije, joge i, naravno, plesa, ispričali su insajderi sajtu Hollywoodlife.com.

Bijonse, za kojom muškarci uzdišu, a žene cene zbog raskošnih oblina, odlučila je da pripazi i šta će jesti tokom ove postporođajne borbe sa kilogramima. Ona jede šest malih visokoproteinskih obroka, poput omleta od belanaca i proteinskih šejkova.

Kad se neko ovoliko trudi, naravno da se rezultati vide. Bijonse je već smršala nekoliko kilograma, a cilj joj je da se vrati na svoju staru težinu od 58 kilograma. U trudnoći Bijonse je dostigla težinu od skoro 80 kilograma, mada nama i nije tako delovalo.

Samo napred Bijonse! Ali, ne zaboravi, vreme provedeno s tvojom malom bebom nikada nećeš moći da vratiš.

Pogledajte još