Mladiću moj, ko ti tata?

Da li možeš da veruješ da je ovaj momak koji se ne stidi da na Twitteru deli fotografije "ko bombone" (čak i ove golišave) sin popularnog glumca Toma Henksa?

E pa, veruj nam na reč - jeste! To je Čester Henks koga većina zna po "umetničkom imenu" Čet Hejz.

(old_image)

A koja je "umetnost" Četa Hejza, osim neosporno izvajanog tela? Pa, ovaj dvadesetdvogodišnjak studira pozorišnu umetnost na Univerzitetu Nortvestern, uživa u svim čarima studentskog života sina dve poznate ličnosti (Toma Henksa i Rite Vilson), sve koleginice sa fakulteta su lude za njim, vrlo je aktivan na svim društvenim mrežama... Ali, prvi pojmovi koje on upotrebljava kada opisuje sebe su: "Multitalentovani pevač, muzičar i glumac koji se najprijatnije oseća kada je na sceni."

Većina ga zove "belim reperom", mada njegova muzika zaista ne spada u taj žanr. Poslušaj Četa u pesmi logičnog naziva "Hollywood", pa proveri da li je baš on materijal za "novog" Eminema ili Ašera Rota.

Ako niste znali, Tom Henks i njegova supruga, poreklom Grkinja - Rita Vilson su pravoslavne vere, a njihovi sinovi Čet i Truman su odgajani u tom duhu. Inače, Tom ima iz prvog braka sina Kolina (ipak je on Nadlanu.com favorit jer je sjajan glumac) i ćerku Elizabet.

Drage mlade dame, ako vam se sviđa Čet, spremite se za "veliku mrsnu pravoslavnu svadbu". Uostalom, nisu slučajno Tom i Rita producirali taj film.

Kolin Henks, Tom Henks, porodična prijateljica Džejn Fonda, Rita Vilson, Truman Henks i Čet Hejz

(old_image)
Pogledajte još