Rukometašice Zaječara izgubile od Dinama

VOLGOGRAD, 10. marta 2012. (Beta) - Rukometašice Zaječara eliminisane su iz četvrtfinalu Kupa pobednika kupova, pošto su u subotu u gostima izgubile od ruskog Dinama iz Volgograda sa 32:26 (13:11).

U prvom meču u Zaječaru pre nedelju dana, Dinamo je pobedio sa 31:28.

Zaječarke je predvodila Aneta Peraica sa osam golova, a sledila je Jovana Stoiljković sa šest. Rukometašica Zaječara Verica Nikolić kazala je da je Dinamo ekipa koja "od prvog do 60. minuta igra u jednom ritmu bez mnogo uspona i padova".

"Imale smo svoje šanse, Dinamo nam leži kao ekipa. Podbacile smo u Zaječaru, nismo odigrale na nivou. Ni ovaj rezultat nije realan odnos snaga. Dozvolile smo im da nas 'iskontraju', koristile su naše tehničke greške", kazala je Nikolićeva.

Predsednik kluba Milan Stanković kazao je da su rukometašice Zaječara napravile "najbolji rezultat u istoriji kluba".

"Utakmicom u Volgogradu sam zadovoljan, pre svega pristupom i voljom devojaka da nadoknade izostanak dve igračice. Ponovili smo ono što nam se dešava već odredjeno vremen. Pravili smo tehničke greške koje nismo smeli. Sve ukupno, napravili smo najbolji rezultat u istoriji kluba i pomak što se tiče Evrope", rekao je Stanković.

Pogledajte još