Robi: Nema euforije, idemo na pobedu!

"Nećemo se lagati, još je velikih šest bodova razlike. Trenutna situacija nam je dobro došla za atmosferu u ekipi, ali idemo utakmicu po utakmicu i ne opterećujemo se time", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su na zimsku pauzu u Super ligi Srbije otišli kao drugoplasirani na tabeli, sa deset bodova manje od Partizana, ali se razlika smanjila posle dva remija crno-belih i dve pobede Zvezde u prva dva prolećna kola.

U 18. kolu na "Marakanu" sutra dolazi Smederevo, dok Partizan u 14.30 igra na Karaburmi protiv OFK Beograda.

POGLEDAJ VIDEO: Javor - Zvezda 1:3

"Dobro znamo ekipu Smedereva, sa kojom smo ove sezone igrali i u Kupu. Nezgodni su, ali mislim da će rezultat zavisiti od toga kako mi budemo igrali. Ulazimo motivisano u meč i očekujemo pobedu", kazao je Prosinečki.

On je istakao da će zbog "gustog rasporeda" u sutrašnjoj utakmici odmoriti nekoliko igrača.

"To ništa neće značiti, jer svi koji su tu imaju kvalitet. Možemo samo da dobijemo, pošto će oni sa manjom minutažom želeti da se dokažu"
, dodao je Prosinečki.

(old_image)

Prema rečima Zvezdinog trenera, od prvog minuta protiv Smedereva igraće golman Boban Bajković, kapiten Nikola Mikić, Jovan Krneta, Nikola Maksimović, Filip Mladenović, Luka Milivojević, Evandro, Kadu, Marko Vešović, Luka Milunović i Kristijan Borha.

"Igrači moraju da se navikavaju na gust raspored. Ne vidim problem kada se igra po sistemu subota-sreda, čak je i lepše kada ima puno utakmica", ocenio je Prosinečki.

Duel Zvezde i Smedereva počeće u 18.30, a ulaz na "Marakanu" je besplatan.

Uz očekivanje da će na stadionu ponovo biti veliki broj navijača Zvezde, igrač sredine terena Luka Milivojević kazao je da očekuje pobedu svog tima.

"Neće biti lako, ali ako uđemo angažovano i borbeno u meč siguran sam da dobar rezultat neće izostati"
, dodao je on.


Beta

Pogledajte još