Trči Gvinet plažom i sretne Kejt sa čipsom...

Mislili ste da niko ne može da poremeti coolness Kejt Mos. E pa, razmislite ponovo. Pa ko lakše iznervira od Gvinet Paltrou?!

Najnoviji trač o sukobu ove dve zvezde stiže sa proslave rođendana vlasnika modnog brenda "Topshop" Sir Filipa Grina koja je održana na luksuznoj lokaciji u Meksiku. Sve najveće holivudske i britanske zvezde su se okupile na ovom fancy događaju, među kojima su bile i glumica/pevačica/fitness guru/šta-već-sve-ne Gvinet Paltrou i modna ikona/problematična dama/ljubiteljka dobre kapljice Kejt Mos.

Sve bi bilo idilično u druženju lepih i uspešnih dama da njih dve nemaju sasvim drugačije jutarnje režime. Dok Gvinet uživa u jutarnjem džogingu po plaži, Kejt ima sasvim drugačije gleda na pojam fitnessa u praskozorje. Naime, Kejt voli da coolira na plaži grickajući čips.

I tako, trči Gvinet plažom i sretne Kejt kako šetka i gricka čips i... flipne, naravno. Kejt je odlučila da je pozdravi i priupita zašto trči kada već ima odlično telo. Oh, kakva greška, draga Kejt! Gvinet je to ozbiljno iznerviralo, pa je, navodno, odbrusila Kejt sledećim rečima:

- Da ne bih izgledala kao ti kad ostarim.

Kejt je prvo zanemela, a kada se pribrala, zgrabila je čips i bacila na Gvinet s rečima: "Pojedi malo ugljenih hidrata, kučko!"

Ovo je prizor koji ćemo svrstati u kategoriju: Neprocenjivo! Naravno, ako je sve istina. A izgleda da jeste, jer se samo o tome pričalo na rođendanskoj žurki Sir Filipa Grina.

Pogledajte još