Morate li uvek da budete seksi?

Pa lepe oči, više nisu lepe oči nego „seksi oči“, čokolada je seksi, žurka je obavezno seksi, pa skoro i da je paradajz, pasulj, luk i kajmak ne dobar, nego seksi.

Skoro da se zapitate kako da podnesete tu količinu seksipila na svakom mestu, pa valjda zbog toga mnogima, kada bi trebalo da su stvarno seksi, skoro da nije do seksa.

Muškarac mora da bude seksi, s tim da može da nekad sebi da i oduška, ali izgleda da sledeći uputstva reklamnih majstora žena mora da bude seksi uvek i svuda, u kući, na ulici, u kancelariji, u kuhinji.

Veliki guru reći će šta da jedete, kako da se obučete ili za koga da glasate. Mnogi ljudi, zbog svega, upadaju u kliše „žrtve vremena“ pa svoju seksipli počinju napadno da ističu.

Gde se sakrio seks?

I da se razumemo seksipil je zaista bitan ako želite nekog da zavedete, ali on ne stanuje u velikim veštačkim grudima i usnama, torbi Luj Viton, ili novčaniku.

Psiholozi kažu da je biti seksipilan je stav, način ophođenja, govora, a pre svega sve ovo je subjektivno i ne postoji ni jedan stručnjak na svetu koji vam može reći šta je to seksi za vas.

Nekoj ženi će možda stajati prekrštene noge i treptanje očima, druge će delovati neprirodno i smešno. Veliki problem je što se iz seksepila, ako se malo pretera, može lako skrenuti u vulgarnost.

Budi ono što jesi

Ovo se jednostavno ne može naučiti, pa je sigurno bolje da u pokušaju da zainteresujete nekog za sebe budete onakvi kakvi jeste i nikako nategnuto duhoviti.
I nikako ne zaboravite da neko može seksi da izgleda u patikama, majici i farmerkama.

(old_image)

Stručnjaci kažu da biti seksi znači verovati u sebe i svoje mogućnosti. Zamka u koju upadaju mnoge poslovne žene jeste da budu po svaku cenu seksi i na radnom mestu. Bolje je, ipak, da svoj seksepil zaobiđete na radnom mestu, jer vaše kolege mogu da vas dožive kao ne baš ozbiljnog sagovornika.

I ne zaboravite da je najbitnije da budete pre svega sebi lepi, a pri tome, uopšte, ne morate da izgledate kao modna ikona.

Pogledajte još