Sindi Loper na premijeri filma "Tamo i ovde"

Na svečanoj premijeri filma reditelja i scenariste Darka Lungulova Tamo i ovde, planiranoj za februar sledeće godine, uz srpsku glumačku ekipu beogradskoj publici će se pokloniti i američki glumac Dejvid Torton i njegova supruga, poznata pevačica Sindi Loper. 

Iako su do sada postojale samo indicije, menadžer Dejvida Tortona potvrdio je dolazak ovog glumačkog para. Kako Dejvid nije krio oduševljenje Beogradom, često ističući da je srpska prestonica "neotkriveni grad" u koji bi se uvek rado vratio, ne iznenađuje ni zvanična potvrda dolaska ovog poznatog para.

U ostvarenju Darka Lungulova glavnu glumačku postavu čine Dejvid Torton, Mirjana Karanović, Branislav Trifunović, Sindi Loper, Feđa Stojanović, Jelena Mrđa, Mirjana Đurđević i Goran Radaković. Osim što je odigrala epizodnu ulogu, poznata američka pop pevačica i glumica napisala je i jednu od pesama za film, a postoji i mogućnost saradnje sa Dejanom Pejovićem, kompozitorom originalne muzike za film, koji će uraditi aranžman Sindine pesme.

Ova filmska priča prati i ukršta živote njujorškog saksofoniste i srpskog emigranta, povezujući njihove i sudbine njima dragih ljudi na relaciji Beograd - Njujork. Autentični kadrovi s ulica ova dva grada snimani su u više navrata prošle i ove godine, a od 16. do 19. septembra u Njujorku su dosnimljene i poslednje scene. 

Trejler filma Tamo i ovde možete pogledati ovde!

Pogledajte još