Jagodina u subotu protiv Vojvodine

JAGODINA, 29. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je u četvrtak pred gostovanje Vojvodini u Super ligi Srbije da će njegova ekipa u tražiti šansu da ostane neporažena.

"Kod igrača može da se desi kriza, slabija igra, medjutim znam da oni uvek daju sve od sebe. Ne bojimo se Vojvodine, pokušaćemo da se nadigravamo. Tražićemo našu šansu da se iz Novog Sada vratimo neporaženi što će biti jako teško", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Krunić je istakao da zna da je Vojvodina favorit, ali da će njegova ekipa pokušati da u Novom Sadu izvuče povoljan rezultat.

"Priča se da je Vojvodina u nekoj krizi jer su od 15 osvojili samo osam bodova, medjutim to nas ne zavarava. Oni su jako dobra ekipa, imaju mnogo dobrih pojedinaca i misli da će ova utakmica biti izuzetno teška i da će se oni mobilisati i motivisati i dati sve od sebe da nas pobede", rekao je Krunić.

Najbolji strelac Jagodine i bivši fudbaler Vojvodine Ognjen Mudrinski kazao je da će njegova ekipa na gostovanju pokazati kvalitet koji poseduje.

Utakmica 21. kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Jagodine igra se u subotu u 15.00 u Novom Sadu.

Pogledajte još