Kejt Vinslet povraća od hita Selin Dion iz "Titanika"

- Povraća mi se kada je čujem - odgovorila je glumica Kejt Vinslet ovim rečima na pitanje MTV-ja kako se oseća kada čuje pesmu Selin Dion "My Heart Will Go On", čuvenu temu iz filma Džejmsa Kamerona "Titanik".

- Ne, možda ne treba to da kažem. Ne, u stvari, zaista se osećam kao da ću da povratim - potvrdila je Kejt Vinslet svoj stav o ovoj, slažemo se, zaista iritantnoj pesmi.

Iako se film "Titanik" u 3D verziji vraća u svetske bioskope, a kod nas stiže 5. aprila, Kejt je odlučila da ništa ne krije o svojim osećanjima o pesmi iz filma koji joj je doneo svetsku slavu:

- Volela bih da mogu da kažem "Hej ljudi, slušajte, to je ona pesma Selin Dion". Ali, zaista ne mogu. Jednostavno moram da sednem sa smorenom facom i da prevrnem očima tako da to niko ne vidi.

Duhovita i nikad lepša Kejt Vinslet se našalila ispričavši anegdotu koja joj se stalno ponavlja, a to je da kad god uđe u restoran u kome postoji pijanista, ni jedan od njih ne propušta priliku da je "časti" ovom pesmom.

Dobro pripremi svoje uši i želudac , jer ono što sledi je upravo ta čuvena pesma iz filma "Titanik": Celine Dion - My Heart Will Go On.

VIŠE O: Filmu "Titanik"

Pogledajte još