Blog open Bor 2008.

Više od 25O blogera iz zemlje i inostranstva (Bugarske, Rumunije, Nemačke i bivših jugoslovenskih republika ),naći će se u Boru 4. i 5.oktobra na manifestaciji BLOG OPEN 2008.

Dva dana blogeri će se družiti, razmenjivati iskustva, držati predavanja i pokrenuće humanitarnu akciju.

Ova manifestacija okuplja korisnike interneta koji imaju svoje lične prezentacije ili su jednostavno korisnici interneta. Tema skupa je Elektronski nadzor internet komunikacije u zemljama Evropske unije, kao i zemljama koje nameravaju da postanu članice. O tome će govoriti Slobodan Marković , Oliver Gasner i Peter Stykov.

Na dvodnevnom skupu u Boru biće obrađene i dve teme: Revolucionarni world, predavači će biti Robert Bosić i Oliver Gasner.O književnosti će pričati Saša Radojčić,a o školi Web novinarstva Danica Radulović i Lidija Kujundžić.

U okviru pratećeg programa ove manifestacije, blogeri će pokrenuti akciju DONIRANJE KOŠTANE SRŽI, a predavač na ovu temu biće dr Aleksandar Ćirić

Učesnici Blog Opena će saznati više o važnosti akcije donatorstva koštane srži i ako žele mogu se prijaviti kao donatori u toku manifestacije.

Prvi put blogeri Srbije i sveta počeli su da se druže novembra prošle godine u Novom Sada, a za novi susret je izabran Bor, jer ima preko 80 blogera, kaže Zoaran Stanković, zamenik predsednika blogera BITNO u Boru.

U toku trajanja manifestacije BLOG OPEN 2008. nastojaćemo da gosti vide i naše prirodne lepote. Pokazaćemo Brestovačku banju i Jezero, ističe Stanković

Jon Mirt.

Pogledajte još