Tošić: Verujem u pobedu!

Duško Tošić je kroz šalu izjavio da će zaustaviti najboljeg igrača Radničkog kao i da njega i njegove saigrače očekuje tvrda borba, ali ipak veruje i očekuje pobedu:

"Imaju dobrog napadača, ali ću ga zaustaviti. Šalim se… Naravno da je na meni da zaustavim Spalevića i daću sve od sebe da tako bude, a na ovima ispred mene da daju gol. Jeste Spalević, dao mnogo golova, ali glupo je pričati samo o njemu i o tome da se bojimo njega. Zašto? Svaka ekipa u Superligi ima nekog dobrog pojedinca, koji iskače. Kragujevac ima Spalevića, prvi je strelac lige, ali verujem da ćemo ga zaustaviti i da ćemo pobediti. Sigurno je da nas u sredu očekuje tvrda utakmica, dobar je stadion tamo, lep ambijent, verujem da je i teren pogodan za igru… Mi smo ušli u seriju pobeda i ne smemo da dozvolimo sada da ispadnemo iz tog ritma. Biće teško, ali verujem u našu pobedu. Kvalitetniji smo, potrebno je da budemo disciplinovani i smireni, ako bude tako verujem da ćemo dobiti utakmicu." - rekao je Tošić a preneo Mondo.

"Dobro smo krenuli, imamo sedam pobeda, a svaka ekipa koja pobeđuje ima i dobru atmosferu i mnogo samopouzdanja. Nama je to preko potrebno, jer se ne sećam kada smo vezali sedam mečeva, bez da smo odigrali i nerešeno. Pred nama je teško gostovanje u Kragujevcu i bitno je da pobedimo u toj utakmici, posle čega sam ubeđen da ćemo savladati Metalac kod kuće i spremno i sa još više samopouzdanja dočekati ono što je najvažnije, sledeću sredu i revanš u Kupu sa Partizanom."

Pogledajte još