GODINAMA TRPIM PRETNJE, PRAĆENJE, PRISLUŠKIVANJE, UVREDE I NAPADE: Jelena Karleuša odgovorila na prozivke još uvek zakonitog supruga Duška Tošića (FOTO)

Jelena Karleuša oglasila se nakon objave supruga, nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića koji je reagovao posle teksta u kojem se nalazi poruka koju je pevačica razmenila sa njegovim advokatom, a u kojoj zahteva razvod.

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih "drugu stranu" mada ovde postoji samo jedna naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina - napisala je, između ostalog, Karleuša.

Foto: karleusastar/Instagram

Podsetimo, nakon što je Jelena Karleuša na svom Instagramu objavila poruku koju je poslala Duškovom advokatu pre dve godine da želi da se razvede i time htela da dokaže da je ona ta koja je zahtevala razvod, fudbaler kaže da "druga strana" laže.

- Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno - napisao je Duško, dodajući emotikon koji slavi, i nastavio:

- Pošto vidim mnogo laži s druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, jer smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju. Plašim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time - stoji u objavi koju je Duško napisao.

Foto: duskotosic/Instagram

Jelena je juče objavila prepisku sa advokatom, nakon što je Tošić izjavio da želi da se razvede

- Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je Karleuša, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.

Pevačica je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

- Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.

Foto: karleusastar/Instagram

Izvor: Blic.rs
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još