Šerlok popularniji od Đokovića, Obame i Lejdi Gage

Zvezda serije "Šerlok" - Benedikt Kamberbeč (35) najpre se našao u online anketi zajedno sa još 150 ličnosti koje su urednici magazina "Time" izabrali kao "lidere, umetnike, inovatore, ikone i heroje" protekle 2011. godine, da bi posle bio izabran u top 100.

Talentovani Kamberbeč koji je čuvenom detektivu Šerloku Holmsu dao jedinstven duh današnjice ne samo da se našao među top 100 ličnosti 2011. godine, nego su ga posetioci sajta magazina "Time" s pravom "smestili" na visoko sedmo mesto ove prestižne liste.


Nadlanu.com favorit
- Benedikt Kamberbeč može se reći da je čak i pobednik "Timeove" liste, barem što se tiče sveta šoubiznisa, jer je iza sebe ostavio planetarno popularne, ali izgleda ipak ne i dovoljno uticajne dame: Lejdi Gagu, Adel, Bijonse, Rijanu i Šakiru.

Kamberbeč je sa 91.840 pozitivnih glasova u anketi ostavio iza sebe i Baraka Obamu, Lionela Mesija, Vladimira Putina i - nemojte se sada uznemiriti - našeg teniskog asa Novaka Đokovića.

Na ovoj listi Kejt Midlton je stigla tek do 48. mesta, Danijel Krejg do 49., Kraljica Elizabeta je na dalekom 75.-om mestu, a iza Kamberbača su i druge njegove kolege - glumci Majkl Fasbender, Džordž Kluni i Alek Boldvin.

Benedikta Kamberbeča s nestrpljenjem čekamo u novom filmu "Star Trek" serijala koji stiže sledeće godine, a možete ga videti i u Spilbergovom filmu "Ratni konj", kao i u filmu Tomasa Alfredsona "Tinker Tailor Soldier Spy".

Čestitamo najdražem Šerloku i... pa, znali smo!

POGLEDAJ: Celu listu 100 ličnosti magazina "Time"

Pogledajte još