NEVEROVATNO: Sladoled sa slaninom?! Viršle u ivici pice?!

Poznati lanci restorana brze hrane su izgleda počeli rat u ekstravagantnim kombinacijama, a sve sa ciljem da izazovu potrošače da probaju baš to za šta su mislili da je nemoguće da ide zajedno. Naravno, čak i onima koji prirodno izgovore "bljak" kada čuju šta se u toj novotariji nalazi, znatiželja teško da će dati mira da ne probaju neobičan novi miks ukusa.

(old_image)

A šta je to novo ovog proleća u carstvu brze hrane? Pa prvo je najpoznatiji lanac picerija izbacio picu čija ivica je, verovali ili ne, punjena celim viršlama. Tako da oni koji kupe ovu picu ne samo da će jesti nju, već i rolovanu viršlu, a samo jedno parče "teško je" 270 kalorija. Naravno, nutricionisti su ovu kombinaciju nazvali "sasvim nepotrebnom" zbog velikih količina soli i masnoća.

Druga, zaista ekstravagantna kombinacija je - pazite sada - sladoled sa slaninom. Ovaj neverovatan sladoled "delo" je jednog od najvećih američkih lanaca restorana brze hrane, koji još uvek nije došao u Srbiju. Sastojci ovog proizvoda koji ne smemo ni da zamislimo kakvog je ukusa, su: sladoled od vanile, slatki preliv i komadići slanine.

Da li je potreban komentar?
Dovoljno je reći samo da bi trebalo dobro da razmislite šta jedete kada nemate vremena da nešto spremite kod kuće. I, uvek se setite priče o roze sluzi od koje su napravljeni hamburgeri.

Pogledajte još