Da li si žena od koje muškarci beže?

Udavača

Verovatno svi imamo “onu” jednu prijateljicu kojoj je udaja najveća i najvažnija životna misija i sve što je ikad radila usmereno je na pronalazak budućeg muža. Problem nije samo u tome što takve žene žive u velikoj muci, već što muškarci i te kako osete devojku koja sanja venčanicu već na trećem sastanku, pa će tako bežati od ovakve žene glavom bez obzira.

Svađalica

Ponekad je dobro posvađati se sa svojim deckom, ali postoje žene koje žive za svađu. Svaka sitnica je potencijalna katastrofa, a ovakva žena će uvek pronaći razlog za dernjavu. Kod nje ne postoji vreme i mesto za svađu, pa će tako i obična kupovina u prodavnici biti minsko polje, a muškarci će sa njega pobeći kako god znaju.

Princeza na zrnu graška

Ove žene uvek misle za sebe da su posebne, da svi treba da im udovoljavaju i da ih tetoše. Njima sve treba da bude prilagođeno ne bi li im u potpunosti odgovaralo. Ovakva žena očekuje da joj se obraćaju na poseban način, svaki zajednički događaj (izlazak, poseta, izlet i sl..) mora da bude najavljen nedeljama unapred i skrojen prema njenim željama. Može da ima i posebne prohteve u vezi sa komunikacijom i porukama, pa će očekivati da je svake večeri zovu u tačno u određeno vreme pre spavanja. Muškarci možda vole da su žene ženstvene i prefinjene poput princeza, ali ovo prenemaganje “na note” im definitivno nije privlačno.

Depresivka

Ova žena će u svakoj napola punoj čaši videti prazninu, a svaka kafa s njom će se pretvoriti u razgovor o njenom životu koji jednostavno nikada nije dobar. Čak i kada je sve u savršenom redu, depresivka će pronaći nešto što ne valja, a muškarcima je to jako naporno tako da će pobeći od ovakve žene.

Brbljivica

Žena koja ćuti samo kada žvace hranu beskrajno je naporna, a muškarci ne podnose žene koje ne mogu da odgledaju film u bioskopu bez da celo vreme blebeću. Ugodni razgovori su jedna stvar, ali neke žene jednostavno ne znaju kada da ućute, a muškarci ce tišinu pronaći sa nekom drugom.

(old_image)
Nju muškarci ne izbegavaju...


Ćutljivica

S druge strane, žena koja stalo ćuti takođe je neko od koga muškarci beže, a njena dosadna narav čini svaku kafu depresivnom i neugodnom. Muškarci vole ženu koja ima šta da kaže, a dok god ne preteruje sa brbljanjem, biće im ugodno u njenom društvu.

Pijavica

Niko ne voli sponzoruše, osim starih zbrčkanih sponzora. Muškarac nikada neće ceniti ženu koja je navikla da joj se sve plaća i daje na poslužavniku, a žena koja zarađuje svoj novac uvek će biti privlačna. Reciprocitet je poželjan ne samo u finansijskom smislu, već i u emotivnom, pa će tako prednost uvek imati žene koje daju ljubav, umesto da je samo uzimaju bez vraćanja.

Egzibicionistkinja

Muškarci ne vole Rijanu, Lejdi Gagu i ostale žene koje svojim stilom ne mogu ostati neprimećene. Manje je više, a muškarci će tako uvek pre pasti na prirodnu ženu koja zna da bude seksi, nego na klovna koji samo pokušava da privuče pažnju.

Zla žena

Zlih je žena mnogo više nego što mislimo, a muškarci će takve izbegavati kako god znaju i umeju. Problem je u tome što zle žene najčešce dolaze u telima običnih devojaka, pa ce muškarcu trebati vremena da shvati u šta se upustio, ali jednom kada shvati da je u vezi sa đavolicom anđeoskog lica, zbrisaće brzinom svetlosti i pronaći neku malo manje opaku devojku.

Pogledajte još