Bekam: Igrali smo ružno, ali smo srećni večeras

ŠTUTGART, 25. juna 2006. (Beta-Rojters) - Kapiten engleske fudbalske reprezentacije, Dejvid Bekam, izjavio je danas da se fizički nije osećao dobro u drugom poluvremenu utakmice osmine finala Svetskog prvenstva, kada je njegova ekipa pobedila Ekvador sa 1:0.
Bekam je postigao jedini gol na utakmici iz slobodnog udarca i tako postao prvi Englez koji je postigao pogotke na tri uzastopna svetska šampionata.
"Nisam se osećao dobro pre utakmice, ali mislio sam da će sve biti u redu. U prvom poluvremenu je i bilo, međutim u nastavku meča je ponovo počelo i ja sam izašao s terena", rekao je kapiten Engleske.On je dodao da je nije postigao mnogo golova iz slobodnih udaraca prošle sezone.
"Roberto Karlos, moj saigrač iz Real Madrida i brazilski reprezentativac, poslao mi je poruku u kojoj je napisao 'postigni gol iz slobodnog udarca'", rekao je Bekam.
Kapiten engleske reprezentacije istakao je da su igrači srećni što nastavljaju takmičenje na Svetskom prvenstvu.
"Mi smo uradili ono što je bio naš posao. Bilo je ružno i nismo igrali kako možemo, ali smo večeras srećni. Plasirali smo se u četvrtfinale", rekao je Bekam.
Selektor reprezentacije Engleske, Sven Joran Erikson, rekao je da nije imao izbora kada je zamenio kapitena i kratko je prokomentarisao:"On nije mogao fizički da izdrži kraj utakmice", rekao je Erikson.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.